:)

aga nii mõnus on.

💜See hetk, kui kamina klaas saab puhtaks, siis kasutan seda 100% mõnulemisega ära. Ma ei mäletagi, millal viimati oli täpselt sama hetk, mis praegu, kus Kõik on vaikne ja mitte ükski laps ei pane mu ”silmi kõõritama”. Täpselt nii mõnus olla ongi oma pehmete sokkidega, tee tass käes – sooja kamina ees.
Vaatan neid puid, mis aegajalt praksudes sädemeid välja pillub ja mõtted küündivad jõuludele. Ma ei sooviks praeguses hetkes jõuludele mõelda, milleni veel aega ju on. Katkestan oma mõtteid ja vaatan neid leegitsevaid puid edasi…. Sellel hetkel tekib südamesse alati rahu ja mõnus hubane olek. Siis kargab mõttesse mõte, et mitte keegi pole palunud mul midagi teha. Kui veider tunne on Niisama olla…
Aga igapäev mu elu koosneb kahe lapse kõrvalt nii, et Mirtel’i suust ei kuule peale ”Ma TAHAN, too, tee,vii,anna) midagi. Seetähendab, et 60% oma ajast veedan ma Mirtelile, kes koguaeg midagi tahab ja nende hetkede vahele 40% jääb see, kui saan Ragnarile süüa anda, tema toimingutega tegeleda ja maas mängida.
Kuid praegu, on Mirtel oma sõbral külas juba mitmendat tundi ning Ragnar magab… kujutad ette –  ma saan Niiisama mõnuleda.  Kirjeldamatu, kui hea tunne on sees.
Vahepeal noorhärra kõhatab ning lutt lendab suust, millele järgneb pisike kägin, et sooviks lutti suhu tagasi. Tavaliselt ma kõõritan kergelt silmi, ” et alles ma ju sain maha istuda ja korraks puhata” aga praegu, kus ma kamina ees saan aega maha võtta ja mõnusas olemises mõtteid mõlgutada, siis lähen ja panen tal luti Rõõmuga suhu tagasi…

Nii palju mõtteid oleks kirja panna, nii palju oleks õelda aga siinkohal jääb jutt üürikeseks, sest printsess jõudis koju esimese lausega ” EMME, TULE VÕTA MUL RIIDEST ÄRA…TULE AITA MIND NÜÜD PALUN” – ja siit ma lähen taas.

… Lisan veel selle, et see kõik olemine umbes pool tundi oli super aeg ja rohkem ei olekski vaja..vist poleks suutnudki … sest pilt võib äge olla ja saata seda sõnumit edasi, et mul on siin nii mõnus aga mingihetk läheb kamin ka kuumaks ja sokkidega jalgu sinna naljalt ette ei pane 😄

Ilusat kolmandat adventi teile, mu lugejad! 💜

2 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga