HALA

Ebaõnn ei saa mind kunagi kätte kui olen kindlalt otsustanud edu saavutada

Heiiii , mu armsad lugejad! 🙂
Kirjutasin viimati, et asusin tööle. SOL’i . Ma pole oma elujooksul ka vist nii lühikeseajaga kusagil lepinguliselt tööl olnud, kui seal. Nimelt… andsin ma lahkumisavalduse sisse. MIKS?
Enne tööle asumist, luuletati mulle ilusaid sõnu palganumbritest ja lisa tööotsadest. :).. Räägime siis lähemalt…
Töö ise ei ole raske ja räägiti, et iga Lisa ots, mis pakutakse on 5 EUR tunnis. ja konsumi koristamise eest saab ka head raha… Palgapäev oli mul siis 10dal. Ma ütlen teile. Ma ei tea ühtegi teist inimest, kes palgapäeval nutaks! Mina seda tegin… Terve hommik ma vesistasin… 216 EUR. Mida ma teen sellega? ostan paar pakki mähkmeid lapsele. Natust riideid, mis vaja ja veidike süüagi… Aga mida ma paari nädala pärast teen ? Kolmeliikmelise perega…. nojah! polnud kahtlustki, et annan ju avalduse sisse…
Elukaaslane käib ka tööl ja teenib väga head raha aga mina ju tahan ka oma panust anda!
Nädal aega enne avalduse tegemist helistas mulle abitööde juhataja ja pakkus lisatööd. Koristada PRIA kontorit . Iga argipäev ( esmaspäev-reede). pool h- 1 h päevas. Küsisin siis, palju selle eest raha saab? Vastati 40 EUR. ja mismoodi ma ennast tundsin? … Aldandatuna! Mida ma selle 40 EUR i eest raban, kui elus sellega nagunii hakkama ei saa…. Nüüd paljud on kindlasti vastu, sest lisaraha on lisaraha! Jah, ma tean. aga minge ennem SOLi tööle ja  vaadake, kas see väärib seda:)
Seoses siis selle SOLiga, ma tunnen, et see aeg ja see tööväärtus, mis ma sinna alla panen, ei vääri seda raha.  Seega, 30 november on minu viimane tööpäev seal. 😉
Abitööde juhataja Kadi küsis telefonitsi mu käest, kas ma tean kedagi, kes tahaks minu asemele tulla? Vastasin kohe: ”ei tea” .siis küsis: ”  aga keegi pensionär, kes pensionile lisa tahaks teenida?”.  ” ei tea ” ! Rääkisin siis täna ühe tragi pensionäriga, et ehk tahab minna … kes vastas kohe EI … sest ka tema saab aru, et see raha ei vääri seda, mida sa seal teed. Jah, see on osaline tööaeg ja polegi palju loota. Aga kellele sobib, see mingu :). Minul kahju ei ole üle anda!
Täna käisin Käina konsumis ja poe juhataja Sirje pidas mind kinni. Teavitas, et Arnika ilutulestiku müüjat otsitakse ja ta oli otsijale mu numbri andnud. Ise olin suhteliselt skeptiline. Arvasin, et sealt ka nagunii mingit raha pole saada. Sain otsijaga  ( Anneli ´ga) ühendust ja rääkisime sellest lähemalt. Võtsin selle töö vastu, sest selle aja peale, mis ma seal olema pean, on palk hea! 15 dets-4jaanuar. 10 h päevas.

Edasisest ei oska ma midagi kosta, mis saab…. ilmselgelt ma koju ei jää ja on veel paar kohta, kuhu saaks tööle naasta aga selleks on vaja mul lasteaia kohta! 🙂 Seda kõike annab veel organiseerida, kui aeg nii kaugele jõuab.

Peatse lugemiseni! küll neid VÄRVIKAID lugusid veel tuleb. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga