:)

Hakka või horoskoopi uskuma.

Ma olen Veevalaja. Ja kui sa mu armas lugeja oled samuti veevalaja, siis tead täpselt, millest jutt on.
Veevalaja on kõikide teiste sodiaagi esindajate jaoks üheks suureks pähkliks. Oleme väga keeruka iseloomuga. Me ei lase inimestel väga kiiresti hinge jõuda, sest meil on ennekõike kaitsehoiak. Seda nii igaks juhuks, sest me ei tea, keda usaldada võib. Me oleme väga kindlameelsed ja jäärapäised. Just nimelt- kui me midagi pähe võtame, siis me lähme ja teeme selle ära. Meil on ülitugev omadus, milles on oskus näha probleemide mitmeid külgi. Eriti teiste inimeste probleeme, nagu ikka, alati iseenda omi ei näe. See teeb meist väga hea läbirääkija, vahele astuja, võitleja ja abistaja.
Aga sõbrad, veevalajal on 2019 aasta vist läbi kukkunud aasta! Meil on raskusi teiste inimeste mõistmisega ja tasakaaluka suhtlemisega. Kui me loomupoolest suudame sulanduda seinast-seina inimestega, siis sel aastal oleme me ühise keele leidmisega veidi ummikus.Me tunneme, et üks või teine inimene ei ole enam see, kes ta koguaeg olnud on. (Jumalale tänu, mu abikaasa on endiselt mu vaateväljas sama, nagu iga aasta). Vestluses on raske leida rahumeelseid sõnu.
 Seda uut aastat on olnud vaid 10 päeva ja selle ajajooksul olen ma saanud ”facebookis” 3 blokeeringut ja seda kahe inimese poolt, kellega olen eelnev aasta pea’ igapäev olnud pidevas vestluses. Ja see 1 inimene, kes otsustas, et ma temaga enam mingit kontakti ei saaks, siis temast mul pole sooja ega külma. Mu mõtteviis ja eluvaade ei lähe nendega kokku. Tegelikult oleksin ma pidanud vist neid hoiatama, et ma olen veevalaja ja rääkima kogu selle loo neile vana-aasta õhtul ära ja ütlemagi, et mu kogu infot ei maksa tähele panna.
Sellel aastal pidi veevalaja olema närvilisem. Kui võtta seda lauset, siis minumeelest ajab jah närviliseks, kui inimesed ”rumalad” on. Eelnevalt olen oma motoga ”ÄRA VÕTA SÜDAMESSE, LASE LIUGU” suutnud vait olla, sest ma ei võta midagi hinge ja kellegi ”omad” teemad mind pole kõigutanud. Siis sel aastal ma olen päris osav sõnavõtja. Näete isegi mida mainisin. Kümne päevaga 3 blokki saada, mida ma pole ühelgi aastal saavutanud, siis nüüd on see igal juhul saavutatud.
Lugedes erinevaid horoskoope, siis ma tahaks sel aastal kappi peitu pugeda. Jumala eest, palun, et ma sel aastal väga kellegiga ei suhtleks. Võib olla järgmine aasta soosib mu tähtkujule midagi soodsamat. Ja võib olla jääb mul sotsiaalmeedias ka sõpru/tuttavaid, kellega järgmine aasta kontakti saan.

Mu kaasmaalased, kes te olete Veevalajad, kas teil ka algus nii ”sitt” on? 😀
Head uut!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga