HALA

”Kägu munes muna”

Arvasin, et ma ei jõua enda blogi maailmas nii kaugele kunagi, et ma kellegile jalgu jääksin ja oma eluski olen niivõrd tagasihoidlik, et ma vist ei saakski  kusagilt sõimu.
Täna tegin ühepaja toidu valmis, hakkasime lastega sööma ja samalajal piilusin korraks telefoni, mis tinises. Vaatasin, et E-maili peal kiri. Kuna meili peale mul keegi niisama midagi ei saada, kõik on alati ametlik, siis tundsin viivitamatult huvi, mida on nii tähtsat pühapäevasel päeval.
See tähtis kiri oligi, mis panin nüüd screenina siia üles.
Kas pole mitte lame, et mulle kirjutab keegi Kägu, kes mind ei teagi aga hoogsalt sinatab. Mu perekonna nimi on Voolma, mitte Volma. Sellest oleks ta pidanud juba alustama, kui tahab minu lugupidamist.
Teiseks, Kes pöördub sellise viisiga tundmatu poole? Olenemata sellest, et sul on sitt tuju ja sa lihtsalt tahad kellegile kanna peale astuda.
Kolmandaks, ei ole ta uurinud isegi, kas ma olen perekooli foorumi inimene. Ei, ma ei ole seda kunagi olnud ja ma pole kursiski, misasi see üldse on.
Erinevalt temast, vastasin ma talle viisakama stiiliga.

Ja kui ma tahaks oma õe blogile reklaami teha, teeksin ma seda läbi enda blogi ja tutvuste. Kuid ma eeldan, et kes võõras mu õe blogi lugema läheks, ei saaks mitte midagi aru, millest ja kellest ta kirjutab.

Kas perekooli foorum siis ongi selline koht, kus kõik saavad olla Kägud ja ajada seda paska, mis pähe kargab? 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga