Testimised/kingitused/koostöö

Kingitus Mediron ’ilt

Täisrõõm on hommikut alustada, kui saad telefonile sms’i , et keegi on saatnud sulle paki! Meile oli see siis kingitus ja seda Mediron ‘ i poolt. Tead, ma olen selle 5 aasta jooksul, mil olen auga olnud EMA, proovinud igasuguseid beebi kehahooldus tooteid. Kui Mirtel oli beebi, siis temal kasutasime Sebamed tooteid. Need talle sobisid ja mulle endale ka. Selajal oli see minu jaoks tase!
Nüüd, kus ma kirjutan enda blogi ja soovin teha kõigile loosimist, siis mõned firmad on teinud ka meile endale kingituse. Näiteks, mis on minu täiesti vaieldamatult lemmikud. On Linea mamma baby šampoon JA nüüd NAÏF kehahooldus tooted (Ihupiim, šampoon ja dushigeel). No pole ma varem niiiii hea lõhnaga laste tooteid veel enne kasutanud! Ma hakkan ise ennast ka vist nendega pesema 😀 . Ma kiidan tõesti neid tooteid taevani! ja kui sul pole veel välja kujunenud oma lemmikut või ikkagi miski asi häirib oma lemmiku juures (lõhn), siis mine kae lehel: https://www.mediron.ee/
Ma ei ole kade ja loosin ühele oma lugejale ka paar toodet välja! Facebooki lehel käib mul loosimäng ja võitja kuulutan 28 veebruar välja – Juhul , kui sul on KÕIK tingimused täidetud 🙂 !
Ma olen üsna kindel, et see saab sulle väga meeldima!


Pesugeel (mis on ka pildil) on niisutav ja hooldav puuvillaseemne ekstraktiga. Sobib kasutada alates vastsündinust. Toode on pisara -ja seebivaba.


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga