:)

Mõtted päkapiku ajaks. Põnevust ja salapära.

Iga aasta ma mõtlen, et kas see päkapiku aeg ikka peab minu lastel olemas olema? See aasta kaalusin korraks, et jätaks õige selle aja ära. Jälle nii palju magusat, mõttetut ninni-nänni.
Ma ju tean, et muidugi peab see aeg eksisteerima ja mööda vaadata ei saa, sest kõikidel teistel käivad päkad ja miks siis minu lastel ei peaks käima? Teisalt on see ju nii põnev aeg. Igapäev ootusärevust ja üllatusi.
Tundub, et tüdruk see aasta veel usub päkapikkudesse – vähemalt mulle näib nii. Ise ka imestan, et ikka veel, olenemata kui palju ma hommikuti neile vahele olen jäänud. Mirtel on ikka mitu korda küsinud, et kas päriselt ka päkapikud olemas on? 😛 (Jõuluvana ta näiteks enam ei usu, sest eelmine aasta lasteaia peol murdis teema läbi) 😀

See aasta on lapsed eriti uudishimulikud, et millal päkapikud käima hakkavad. Nad on juba praegu nii suures ootuses, kuna neile meeldib ootamatud üllatused ja sel ajal saab nii palju magusat ju – igapäev.
No ja mina olin juba kergelt öeldes stressis, et kust kohast ma need maiused nüüd tellima pean, sest poe staff mul enam läbi ei lähe. Eelmine aasta juba vanem plika poes ütles koguaeg, et ma saan koguaeg samu asju, mis poes müügil on. No eks ma olen veidi saanud kaval ka olla ja öelda, et poes need ninnid-nännid on mõeldud päkapikkudele, et need ei ole müügiks meile. Need ilusate värviliste paberitega ahvatlused on pandud ju täpselt kassade lähedale, et lapsed ikka näeksid ja vanemad ikka ostaks. Ei saa ükski aasta neist mööda hiilida.
Kuna iga jumala aasta on olnud mul süümekad, et topin seda metsikut suhkrut neile sinna sussi sisse, siis vahepeal kaalusin juba mõtet, et ostaks siis pudi-padi (õhupallid, mudel autod, pisikesed nukud jne) kokku. See aasta olen ma ka pudi-padile vastu, sest kogu see kraam lendab mul taaskord lähiajal kas prügikotti või keldrisse. Mul on lihtsalt vastukarva tekkinud see liigtarbimine.

Jutu point nüüd selles, et tänavu aasta leidsin ma midagi erilist, millele ma kavatsen pöörata tähelepanu ja jagada teiega, et mida ägedat te sussi sisse saaksite toppida. Plussiks on see, et need maiused on tavapärastest maiustest tervislikumad.

Bionoria lehel on selline eraldi lahter nagu: Jõuluvana osakond.
Sealt leiad nende kokku miksitud sussikombod ( muideks praegu ka pisikese alega) ja nende soovitusi, mis sobiksid ka jõulukotti lisada.

Minu meelest igati väärt kraam nendes sussikombodes. Seal on nii palju ahvatlusi sees, et kui ma need lastele soetan, siis peaks vist endale ka miskit tellima. Vastaseljuhul ma pole kindel, kas päris kõike nad sealt ise proovida saavad 😀

ja mis mulle seal lehel veel silma jäi, on advendikalendrid. Sealt leiab laps igapäev ühe maitsva šokolaadi ja lisaks plastikuvaba mängasja, mis pole sugugi nii mõttetu, kuna seal on ka infot selle mänguasja kohta, mis on hariv ja millega saab laps hiljem veel mängida.

Päris huvitav saaks olema suuremal tüdrukul, kes käib igapäev lasteaias, kuna ta iga aasta muljetab, mis ta sussi ja kalendri seest leidis. Tänavu saaks ta muljetada maitsetest, mida ta varem proovinud polegi.
Lisaks sellele, on need maiused ja snäkid hoopis teistsugused ja teist masti, kui poes leitav kraam.

Tundub, et ma esimest korda ootan ise ka päkapikuaega pinksalt 😛

Mul siuke teistmoodi küsimus, et kelle lapsed juba suuremad. Kas teie lapsed usuvad päkapikkudesse?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga