:)

Mul on tekkinud pisike hobi.

Pole pikalt miskit kirjutanud aga selle teema mõtlesin ikka postitada. 
Mul on tekkinud üks pisike huvi fotograafia vastu. Loodusest ja asjadest pildistan Üliharva , ehk ei ole mul siiski nii palju kätt – et seda kõike jäädvustada. Küll aga saan ma imevahvad ja ilusad meeldejäävad pildid oma tütrest! Selleks, et saada midagi ilusat, peab südamega sulanduma ühte. Mirtel on minu süda ja tundub, et Ainult teda ma pildistada oskangi 😀
Hobi korral tehtud pilte on mu tütrest rohkem kui küll. Vahepeal mõtlesin katsetada miskit muud ja oma tuttavate lapsi pildistada. Oeh, lapsi on tõesti raske pildistada. Nad ei püsi ja paljud pildid jäävad udused. Aga nii mõnigi pilt mu tuttavate lastest on tõeliselt armsad 🙂 .
Arvutis on nii palju kaustasid, et ei jõua neid kõiki läbi sirvida, et siia teiega jagada enda pilte. Lisan mõned… näete mulle meeldivaid fotosid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga