NALJAKAS

Saad raha ja oled kuss!? :D

Noh, oleks tore, kui see kõik nii lihtsalt käikski aga mul ühekorra midagi säärast vist oli ka! 😀
Kõikide asjade kokkulangevus oli (tõusin vale jalaga voodist välja, lapsed terve hommiku otsa vingusid/nutsid, endal oli kehv enesetunne…) ühel päeval ja mul oli terve päev päris raske. Ütleme nii, et elasin selle kodus Karmo peal kõik julgelt välja ka. 😀 Mäletan oma meeleaugust seda, et ma turtsusin-plärtsusin, nokkisin, norisin ja mäletan, et Karmo ütles korduvalt mulle, et ”palun lõpeta ja ole kuss!” Aga mind see lause ei kõnetand ja ma jätkasin vanaviisi! Oli küll paha tunne, et kaua ma niiviisi võin… aga järele ka ei suutnud jätta 😀
Tahad teada, mis lõpuks sai? 😀
Mees andis 50 eurot puhtalt kätte ja ütles siiralt silma vaadates ” äkki oled natuke rõõmsam. Tundub, et mossitad”.
Ja kas ma siis võtsin end kokku ja olin rõõmsam? 😀 Jah! kes siis ei oleks 😀 . Tegelikult ei muutnud seda meeleolu mitte miski raha. Muutis vaid tema ehe siirus mulle otsa vaadates ja see, kui rahuliku tooniga ta suutis mu poole päeva norimisele ning välja elamisele öelda ikka armsalt.
Mul tuli see lihtsalt seepärast meelde, et kuna ma sooviks paar asja osta, mida ma ei raatsi aga väga tahaks. Jõulud on möödas. Sünnipäev on möödas ja ma peaks ootama järgmist aastat? Niisama Karmolt ka raha ei tahaks välja pinnida, siis…. Mis ma tegema peaks? 😛 – mossitama vist hakkama? 😀 Äkki veab – visatakse veel rahakotigagi 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga