LAPSED,  NALJAKAS

Sõnaotsesesmõttes ”šitajunn” :D

Ma räägin teile pisikese klipi sellest, kuidas Karmo vahetas esimest korda jõmmil püksmässut 😂, sellele mõeldes, ei saa mina naeru pidama 😄.
Eile õhtul kell 20.00 muutus jõmm nutuseks, nagu ikka kui kaisuaeg peale trügib. Ma kasutasin täiega seda aega ära, et Karmo kodus on ja pääsen ”ühest” mässu vahetusest, kui palusin tal tuduriided selga panna. Samalajal polnud tal hetkeksi võimalust minu peale loota, kuna ma kihutasin poodi Mirtelile päkaasju ostma.
Tagasi koju jõudes, kuulsin et täielik vaikus on, ju siis jõmm kaisub. Mirtel vaatas omaette multasid ja Karmo hakkas vaikselt koristama tuba. Kuniks siis vaibapealt võttis mingi pruuni tüki ja nuusutas seda kui järsku krimpsutas nägu ja poolviltuse suuga ütles: ” sitajunn! no sõnaotsesesmõttes sitajunn!!” 😂
Ma hakkasin niiii laginal naerma ja küsisin, et mismoodi see võimalik on?? 😄 Ta vastas sellepeale, et Tema vahetab seda mässut viimast korda ja kõik!😄
Küsisin siis täpsemalt üle läbi naeru, et kas ta külgedepealt tõmbas mässu lõhki, kui ära hakkas võtma? 😄 Ütles, et Ei ole!! võttis jalast ära nagu tavalised püksid!! 😄 Ma hakkasin veel rohkem naerma ja ütlesin, et need mässud peab külgedepealt lahti tõmbama ja taga kleepsuga kinni panema! 😂
Karmo podises siis vastu et ta proovis seda lahti tõmmata täiejõuga !!  …selle peale hakkasin ma veeel rohkem naerma, et kuidas mässut täiejõuga katki saaks rebida? 😂 Millise kohapealt ta imelik seda rebida üritas või et täiejõuga, siis puudub tal jõud? 😂
Igatahes, siiani meenutades, pakub see nii palju nalja mul… ja arvatavasti see oligi mu viimane pääsetee ”mässu põgenemiseks” 😄

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga