HALA

” Tahaks mahtuda juba enda vanadesse riietesse”

Nii palju olen kohanud rasedaid inimesi, kes kurdavad, et tahavad juba seepärast sünnitama minna, et mahtuda enda vanadesse riietesse. Ma ei tea kullainimesed, millest te räägite, sest Mina kandsin xs/s riietust enne rasedust ja nüüd on sünnituskeisrist möödas 6 kuud ja ma ei mahu endiselt oma vanadesse riietesse :D. Xs naisest sai M! Kogu mu rämpsust söödud pekk koguneb enim jalgadesse. Liigun ringi nagu vorstike..  Ma olen ise ka suhteliselt ahastuses ja see olukord endalegi ei meeldi aga mis ma ära teen. Dieet on täielikult välistatud.
Vahepeal üritasin ennast sundida smuutitama, varju pugeda igasugu snäksi ja kommide eest aga kas see õnnestus? EI.  Ja endiselt tuleb paremaid päevi, kus mõtlen, et nüüd on magustatud joogid kõrvale heidetud ja igast sodi näost sisse enam ei aja aga mul on kodu söögist ahvatlusi täis ja ma ei suuda sellest niisama mööda vaadata…
Mõnel helgemal ajal, kus endaarvates olen toitunud päris korralikult ja peeglist vaadanud, et oh, midagi on ikka alla läinud ning enesetundest ka seda aru on saada, siis proovin oma S suurus pükse jalga ja tee või tina aga need ei mahu ju… tõmban kõhu nii palju sisse, et võiks vähemalt püksi nööbigi kinni saada, et mul jääks mulje, et see olukord pole nii hull. Kinni saan aga kõige parem hetk on siis, kui selle koheselt lahti  teha saan. Ühesõnaga, peab laskma kehal taastuda, pole midagi teha. Peaks enda toitumises ka korrektuure tegema ja kui ma tõepoolest tahan suurust S taas kanda ja mitte vinguda ja iriseda, siis tuleb end käsile võtta. Jube lihtne on sellest niisama kirjutada aga tõestada iseendale, et sa saad sellega hakkama – on juba keerulisem.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga