:)

Tahaks midagi fäänsimat.

No kui vara või hilja te alles jõulude peale mõtlete? Minu jõulu mõtted tulevad juba oktoobri kuus. Mõtlen varakult kinkidele, sest neid on omajagu palju, et mida ja kellele. Oktoobri lõpus on mul ALATI tunne, et midagi on nagu puudu või, et ma olen omadega mingi asjaga juba ammu hiljaks jäänud. Aga see kõik on üle mõtlemine 😀

Ja näiteks igal aastal on novembri kuu juba see, kus me kaunistame toad ära. Paneme värvilised tuled rippuma ja Mirtel kaunistab siis enda riiulid kuuse kaunistustega.
Seda aega on tegelikult ju mega vähe, kus neid tulukesi nautida saab ja minu meelest täitsa ok, et me novembri kuus juba seda teeme, sest ma armastan neid pisikesi led tulesid.
Jap , see tulede värk ja kaunistamis aeg on alati suure pinnimisega, sest abikaasa väga vara ei nõustu nende asjadega. Aga kas ma siis oleksin naine, kui mu sõna peale ei jää? 😀

Poed on jõulu staffi täis. Nende seast leiab palju erinevaid Led tulesid ja ma valetaks, kui ma ütleks, et ma neid IGAPÄEV ei vaata. Tahaks aina juurde ja juurde… noh, mul on need vist sama suured soovid, nagu Mirtelil oma jõulukalendriga, mille ta täna saigi!
Selle jõulukalendriga kaasnes jutt ka, et millal neid tegelikult ostetakse ja kuidas asi käib. Aga räägiks nagu seinaga. Olgem ausad, eks ma mäletan enda lapsepõlvest samamoodi. Nii kui jõulukalender kodus, siis vaja kõik kohe lahti katkuda. Ainus erinevus oli see, et mina omal ajal üritasin kõik uuesti kinni klattida, et ema ei märkaks. Mirtel see vastu on teistsugune. Süüdimatult ütleb, et nüüd on kõik, viska ära 😀
Nii tegi Mirtel ka täna! Oma aksessuaaridega kalendri sisu tahtis ta minutitega teatavaks teha. (Eespool siis kalendri sisu pilt)
Eks ma nüüd mõtlesingi, et ju läheb see aasta sama viisi, nagu eelmised. Ostame šokolaadi kalendri ja päkad toovad igast pisikesi nukukesi, õhupalle, mänguasju.
Nüüd mõtlen, et tahaks ise ka jõulukalendrit, aga midagi fäänsimat. Näiteks HOIA advendikalendrit. Aga isegi kui see poleks advendikalender, siis võiksin ma omada The Beauty of Nature by Pure Cosmetics kinkekomplekti.
WHY NEED HEAD ASJAD KÕIK NII KALLID PEAVAD OLEMA?! Ilmselgelt, kui ma panustaks natukene raha iseendale, siis ma need saaks ka, aga ma olen ennast mitu aastat tahaplaanile jätnud. Lapsed enne kõike.
Olen võtnud nendest loosidest osa ka, kus neid võimalik võita ja ilmselgelt kui ma näen et tuhat pluss osalejat juba, siis automaatselt tekib küsimus, et miks peaks MINA nende tuhandete seast just võitma. Aga noh, kui ma üldse osa ei võtaks, siis mul poleks vähimalgi määral mingitki lootust. Aga need on asjad, mida ma niiiiiiiii tahaks. Kindlasti ütleb nende asjade peale iga teinegi naine nii.
Kas keegi omab juba enda jõulukalendrit, mis on päris fäänsi?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga