:)

Uue blogi sünd.

Nagu te teate, oli varasemalt mu blogi aadress ”irmasarapuu.blogspot.com . Mõnel ehk isegi keeruline seda meelde jätta, kes niisama kaema tahab minna. Teisalt ei sobinud mulle endale, et see blogi aadress ise nii pikk ja kohmakas on. Isiklikult ei sobinud blogspot juba seepärast, et seal polnud võimalus oma lehega suurt midagi teha, kui ainult uusi postitusi kirjutada. WordPress’is ma saan kujundada oma lehte täpselt nii nagu soovin. Täna olen 4 tundi suurte silmadega arvuti ekraani vaadanud ja nuputanud, kuidas ja mis ma teha saan. Olen ma siis midagi välja nuputand? Mitte midagi. Mul ei jäänud muud üle, kui võtsin ühendust inimesega, kes asja tunneb ja oskab mind aidata. Kui ma oma soovitud muudatused lähiajal saavutan, siis edasi minna on lihtne. Aegamööda ikka miskit uuendan ja sätin. Kindlasti ei saavuta ma seda kõike päeva-kahega. Paar nädalat pusin kindlasti edasi.
Kuidas sündis nimi: Eluilu? Kuna ma kirjutan enda elust ja kõigest, siis see üks pool sõnast ”elu” on täiesti mõistetav.Elu ongi ilus ja elus peitubki ilu. See teine pool ”Ilu” – ei tähenda seda, et ma hakkan ilust ja ilutoodetest rääkima, vaid mul on plaan oma uuest blogist teha ka oma ”käsitöö” hobi nurgake. Sellest ”käsitööst” saan ma rääkida lähemalt ma arvan märtsi kuus. Tulemas on midagi erakordselt ilusat! Plaan ise on paigas ja asjad on tellitud, mis tegema soovin hakata. Tean seda, et Hiiumaal ei tee seda keegi teine. 🙂
Sellest kõigest kujuneski välja minu domeen: Eluilu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga