:)

Uus tempo minu elus.

Olen jätkuvalt oma elumõtete/tegude juures jätnud blogimise tahaplaanile. Kuidagi ei jõua siia internetti. Tahan rääkida, mis pisut on muutund.
Nimelt, olen tööle asunud osalise tööajaga, kuna täiskohaga polegi mul veel võimalik. Päeval olen lapsega kodus ja õhtuti käin tööl. Miks on 1,8 aastane laps kodus eks? seepärast, et lasteaia kohti ei ole. Lubati märtsis aga ma Ise olen veel lasteaiale vastu. Paljud vanemad viivad oma lapsed ” pool tõbisena ” aeda ja minu autoimmuunsus haigus ei luba ühtki viirust . ja Kusjuures mul pole selle vastu midagi, et laps on kodune. Mulle meeldib temaga aega veeta, ise õpetada ja suunata.
Ah, et kus ma siis õhtuti tööl käin? lihtne vastus: SOL’is.
Lätis ja Venemaal on SOL tuntud kui puhastusteenindusega tegelev ettevõte. Eestis pakume ka pesulateenuseid ja kinnisvarahaldust.
Kõik saab alguse pisiasjadest. Puhas töökoht on oluline tegur meeldiva sisekliima loomisel. SOL puhastusteenindajad on oma ala asjatundjad, kes hoiavad kliendi tööruumid puhta ja säravana.
Mina koristan hetkel Käina konsumit õhtuti + perearstikeskuse vaheruumi.  Olen rahul igati. Töötan 2,5-3h ja saan tasustatud.
Lisaks saab alati lisatöid. ja hetkel otsin enda pisikese tööjuurde veel tööotsi, mis saab täidetud osalisetööajaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga