:)

vaktsineerida või mitte?

Ostsin ka selle raamatu enne, kui see müügilt ära korjatakse. Ma sain küll aru, et see korjati igaltpoolt ära, kuid kui ma seda tellisin, siis uurisin, kus ma seda üldse saaks ja nägin, et Apollo näiteks müüb endiselt seda. Noh, ma ostsin ka selle ära ja siiani ma seda laste kõrvalt lugeda pole jõudnud, küll aga sirvida.
Mul jäi silma raamatus lause, mis mulle meeldib: ”Meie arvates on väga imelik suhtumine, et teemakohaste küsimuste esitajad tembeldatakse kohe ,,vaktsiinide vastasteks”.”
Nii on ka meie puhul. Kuna me oma lapsi ei vaktsineeri (tüdrukul jäi poole peale nende vaktsiinidega), siis tembeldatakse meid ka igalpool vastasteks, kui oma suu üldse lahti teeme. Meie arvates siiski on vaktsiinid vajalikud ja nad peavadki olemas olema! Aga miks me ei vaktsineeri? Sest kui tüdruk sai b-hep süsti, siis pärast seda ta terve päev kiljudes röökis ja silmad muutusid udusemaks. Rääkisime sellest arstile ja ta pidas seda õigeks, et me lükkame need edasi.
Oleme täitnud mõlema lapse puhul avalduse, et lükkame edasi.
Teekond sellele oli muidugi väga raske, kuna mees hakkas üksi uurima neid vaktsiine. Kuna eesti lehed ei paku piisavat infot, siis uuris välismaa lehti. Tema jõudis enne mind otsusele, et me ei vaktsineeri rohkem. Selajal oli meil ka peres päris raske aeg, kuna selle teema pärast läksime me päris tülli. Ma ütlesin abikaasale koguaeg, et mu pärast tee mis tahad, aga ma teen lapsele kasvõi salaja vaktsiinid ära!
Lõpuks see sõda meie vahel lõppes siis, kui ma ise lasin seda infot endale selgitada. Taipasin, et nii ongi õige, kui me ei tee edasi. Õeldakse, et kui ilmneb esimene vaktsiini tüsistus, siis rohkem EI TOHI edasi süstida.
Näiteks hiljuti sain ma teada, et arstid peavad uurima, kas perekonnas on soodumus ”autoimmuun haigustele” . Meilt seda ei uuritud aga kuna mul on autoimmuun haigus, siis minu lapsi tegelikult ei tohigi süstida.
Ostsingi selle raamatu seepärast, et kuna ma pole sel teemal endiselt väga tark, siis kindlasti leidub infot, mida veel juurde õppida. Kusjuures ma ei teadnudki, et seal on labori pildid ka sees, et mis ained miski vaktsiini sees leidub ja kui palju leidub.
Mulle see raamat sirvides meeldib ja kindlasti proovin lähiajal läbi lugeda.
Kas mu lugejate seas on ka kedagi, kes pole oma lapsele vaktsiini teinud? siis miks?

One Comment

  • Indrek

    Mul on paari kuune laps ja me ei vaktsineerinud just samustel põhjustel, et vaktsiinid pole 100% ohutu isegi kui lapseemal puudub autoimmuun haigus. Asutused ei tegele vaktsineerimisel uurimisega kui palju võimalikke mürkaineid nagu toksiine ja näiteks raskemetalle pärandab ema lapsele ning kuidas sealjuures vaktsiinides sisalduvad tehislikud võõrained nendega lapse kehas kokku reageerivad. Lisaks see, et iga inimese genotüüp reageerib erinevalt nagu ka igasugune toit erinevale kehatüübile. Soovitan uurida HPV vaktsiini (emakakaela vähi vastu) traagiliste lugude kohta üle maailma, mis võeti vastu meie riigis 2018. aastal. Riigid paraku usuvad pimesi vaktsiinifirmade “ohutuks” tunnistatud teaduseuuringuid vaktsiinide osas. Ma pole vastu aga seni kuniks pole ohutuse garantiid on see massiline vaktsineerimine minu silmis kuritegu, mida tehakse. Seda kõike saab uurida kui piisavalt kaevamisetööd teha. Näiteks uurida postimehe ajaloost, millise korruptiivse tagataustaga on meie riigile müüv vaktsiini korporatsioon Glaxosmithkline. Soovin parimat tervist lastele. Kõike paremat. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga