:)

Viga, mida ma tegin…

Kõik me sõbrad/sõbrannad ja lähedased teavad, kui palju meil kodus reaalselt poolvääriskive on. Või siis et OLI.
Karmo tellis ja tellis ja tellis ja veelkord tellis neid aina juurde. Meil pesitsesid need köögis, elutoas (hunnikuviisi) ja vahepeal ka magamistoas. Kui see kogu hunnik hakkas igalepoole kristallidest vohama, siis hetkeks ma mõtlesin küll, et kas see ikka on hea mõte? sest tegelikult ju on teatud kivid, mis kellegile üldse sobida võib aga meil oli neid…. noh ma nimetan sadu erinevaid. See mõte läks üsna kiirelt peast ja lasin neil lihtsalt juurde tekkida (st Karmol osta).
Mõni mu lugejatest ehk nägi seda postitust, et ostsime lastele narivoodi. Sellega kaasnes korralik segadus ja toa ümber korraldamine. Kuna me kristallid olid tegelikult nagunii jõmmile nii kättesaadavad, siis otsustasin Mina need panna kotti ja peita kuskile voodi alla. Parimaks kohaks sai see narivoodi alune.
SUUR VIGA!
Ma ei pannud kohe pilti kokku aga märkasin seda küll, et Mirtel nägi pea’ iga öö nii halba unenägu, et ehmatas koguaeg püsti end. Ta hakkas mõni öö minu kaisus magama, sest seal polnud õudsaid unenägusid. Lõpuks ma juba hakkasin muretsema, et mis toimub ja võib-olla peaks kellegiga konsulteerima hakkama. Tegelikult oli asi minu veas ja mul on ääretult kurb, et ma nii tegin, et panin kristallid voodi alla!
Öeldakse, et inimesed ei kohtu niisama ja ma arvan, et ka see polnud ”niisama” kokkusattumus, kui nägin Heidi Plumberg’i facebooki kontol https://www.facebook.com/uskumused/ üht laivi, kus oli juttu ”Miks ma ei soovita kristalle”. Ilmselgelt ma avasin selle laivi juba seepärast, et kuna meile endale kristallid meeldivad, siis tekkis väike pahameel, et miks keegi peaks üldse nii ütlema, et ”miks ei soovita kristalle”. Tegelikult ma vaatasin seda laivi rohkem seepärast, et võib-olla kosta üks vaidlus sõna sinna. 😀 – Häbi!
Aga mis hoopis sai? Sai see, et ta soovitas kristallid üldse eluruumidest välja viia! Kindlasti ei tohiks olla neid magamistoas ja iga kristall inimesele ei sobigi. Mõni võib isegi haigeks inimest teha. Igatahes, kui sind see jutt rohkem veel huvitab, siis võib kaema minna seda lehte, mis viitena jagasin teile. Kindlasti, kes leiab mõne huvitava teema sealt, siis ka see pole niisama kokkusattumus, võib-olla oligi see märk avastada mõnda uut!
Igatahes, peale seda laivi ma lendasin kohe karmo juurde, et too need kivid vastu ööd kohe minema viiks. Keldrisse kasvõi. Näitasin ka talle seda laivi ja tegin ka selgitustööd veidi, kes on Heidi, et ta ei võtaks seda nö suu soojaks jutuna.
AGA… Karmo viis kotitäis kive keldrisse. Jättis tuppa ainult puhastavad kristallid (mäekristall). ja mis muutus? Muutus see, et sellest on möödas nüüd nädal aega ja laps pole kordagi halba unenägu näinud. Varem nägi ta seda pea’ iga öö. No kindlasti üle ühe päeva.
Kui mu lugejate seas on inimesi, kes armastavad kristalle, siis mõtle hoolikalt, mis kristalli sa endaga ja enda lähedal kannad. Kõik mõjutavad sind ja sinu ümber. 🙂 Mina õppisin enda veast ja olen ääretult tänulik Heidi laivile, mis oli meile väga tähtis!
Tegelikult valin ma väga hoolega, et voodi alla ei tohi midagi panna, sest ma tean, et iga asi mõjutab su unenägu! Aga kristallide peale ma lihtsalt ei tulnud.. 🙁

Lisan pildi näitamaks teile, millise vea ma suutsin kodus korraldada. tundub vähe kristalle kotis? pilt on petlik. Tegelikult on neid üli üli palju seal!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga