:)

viimase aja lemmik!

Hello, old friends! 🙂 Tutvustan teile oma viimase aja lemmikut toitu, mida tegelt ka ma tahaks igapäev ”söögi alla ja söögi peale 😀 ” .
Tegu siis oliivõli ja võiga praetud porgand vähese kurkumi pulbriga. Seal on minimaalselt kurkumit, nii et see suudab peita selle maitse ära. Väga maitsev toit ja tervislik! Väga hästi sobiks sinna porgandi peale miski tsitruseline.
Kurkum ise on külmetushaiguste ennetaja, põletikuvastane, on suureks abiks seedeprobleemide leevendamisel.
ja no tehke või tina…. ma tahaks igapäev sellist toitu, mida mu armas abikaasa valmistab.


Tegelikult on üsna tihti mul abikaasast kahju. Ma kasutan täielikult ära seda, et ta on kodus ja teeb perele häid sööke. Ta on muidu täiskohaga kokk ja ütleme nii, et kuna ma tema annet ära kasutan, siis teeb ta 24/7 süüa 😀 . aga see, et ta tööl käib ja on kokk, siis meie pere ei pea seepärast ema väljaveeretatud sööke sööma :D. Päriselt, ma ei oska süüa teha. Ma teen toidu valmis küll ja ma saan sellega hakkama aga miskeid maitseelamusi ma pakkuda ei suuda. Kui siis tuleb mul hästi välja pannkoogid, mida abikaasa kiidab ja ütleb, et tema enam neid ei tee, kuna minu tehtud on nii head.

Kes sul peres süüa teeb? ja mis on hitt söök?

5 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga